Casa de poble

Acollidora casa rústica, restaurada i a punt per entrar-hi a viure. Situada al bellmig del poble amb sorti...

>> més informació

Avís Legal

Els textos, imatges i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de T3 Serveis i Finques, o de les seves respectius fabricants. . Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, té de tenir el consentiment per escrit de T3 Serveis i Finques, excepte quan s'indiqui el contrari. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals T3 Serveis i Finques no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

T3 Serveis i Finques es reserva el dret a modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada. T3 Serveis i Finques no es fa responsable de cap dany directe i indirecte que pugui ocasionar l'exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l'ús que d'ell es pugui fer.

Les dades personals que ens faciliti formaran part d'un fitxer automatitzat administrat per la nostra empresa T3 Serveis i Finques li assegura la privadesa de les seves dades i que no els compartirà amb empreses alienes.

Recordem que vostè té dret d'oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals, pel que podrà exercir tals drets dirigint-se a la nostra empresa: comercial@ttres.cat

T3 Finques i Serveis.
C/ Santa Maria, 32 baixos (Plaça Escolapis)
25300 Tárrega (Lleida)
Tel. 973 50 20 75 Fax. 973 50 20 76

CONTACTA'NS


Tots els drets reservats · T3 Serveis i Finques · Avís legal

C/ Santa Maria, 32 baixos (Plaça Escolapis) 25300 Tárrega (Lleida)
Tel. 973 50 20 75 Fax. 973 50 20 76
comercial@ttres.cat